Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/jnielsen/public_html/fengshuiwebdesign.dk/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(165) : eval()’d code on line 1

Jeg er i min krea-hule og laver WordPress kursus til dig

Jeg er godt i gang med at optage videoer til mine WordPress guides.

Jeg har i en periode dedikeret tre hele arbejdsdage om ugen til projektet. Jeg kan lave en lektion eller to om dagen, og jeg har efterhånden erfaret, hvor stort fokus det kræver og hvor meget overblik, jeg er nødt til at have, for at det bliver overskueligt for dig, som skal bruge sådan et kursus.

Det er heldigvis også sjovt. Jeg lærer en masse og har virkelig brug for BÅDE at være struktureret, organiseret, målrettet og klar – og samtidig har jeg stor brug for at blive ved med at mærke min kreativitet, min intuition og min åbenhed.

Det kreative, feminine space er der, hvor jeg skaber web designs og hjemmesider, og jeg elsker jo det space – som er hele grundlaget for min business og min måde at arbejde med WordPress projekter på. Jeg starter med at tune ind, og gå i flow.

Teknikken hjælper mig og jeg ved, hvordan jeg skal bruge den, men det er kreativiteten, som styrer processen.

Kurserne bliver fremover på engelsk. Endnu en sjov udfordring 🙂 Jeg har haft så mange forespørgsler på kurser på engelsk fra mit netværk, og i starten af 2018 er jeg klar med en helt ny WordPress Startup Guide for Lightworkers.

Begynder guide til WordPress plugins

Er du ny i forhold til WordPress? Så kan denne begynder guide til WordPress plugins hjælpe dig på vej. Du har måske mødt begrebet " WordPress plugins" og undret dig over, hvad det er for noget. Kort fortalt er et plugin et redskab eller en tilføjelse, som...

Billedstørrelser på hjemmesiden – igen igen

Udfordring: Billedstørrelser på banner billede I går blev jeg kontaktet af en hjemmeside ejer, som havde problemer med at få sin header på hjemmesiden til at se godt ud. Hun havde et tema med et banner i fuld bredde (som fylder hele skærmens bredde) og hun brugte et...

Divi: Det kreative WordPress tema

Du får frihed til at designe dine WordPress sider med Divi temaet Hvis du har en WordPress hjemmeside er du sikkert også bekendt med udfordringen med at tilpasse et WordPress tema, så din hjemmeside bliver, som du gerne vil have den. Hvis du køber et flot tema og...

Udvalgt billede i WordPress – her er tips

Dette indlæg handler om det, som hedder et udvalgt billede i WordPress. Måske tænker du, at udvalgte billeder kun er for bloggere, men faktisk er det også en god ide at bruge disse billeder på dine vigtigste sider på hjemmesiden. Måske ved du slet ikke, hvad jeg...

Sådan får du gratis hjælp til hjemmesiden

For mig er påsken en kærkommen mini-ferie fra hjemmesiden og fra skærmen, som giver mig tid til at stikke fingeren i jorden, mærke naturens kraft, så en masse frø og luge det ukrudt væk, som ellers overtager de bede, som jeg vil fylde med smukke blomster og...

Tjekker du størrelsen på dine billeder i WordPress?

Billeder i WordPress må IKKE være for store!! Der er en detalje, som jeg oplever at rigtig mange WordPress indehavere glemmer at forholde sig til - nemlig størrelsen på billeder i WordPress. Både billeder inde på selve hjemmesiden og i billeder i mediebiblioteket....

SSL certifikat til din WordPress hjemmeside

Hvorfor skal jeg nu have SSL certifikat? De nyeste anbefalinger fra Google handler om sikkerhed med SSL certifikat. SSL certifikatet gør det muligt at skifte fra http://dinhjemmeside.dk til https://dinhjemmeside.dk. I den forbindelse kan du slå to fluer med et smæk:...

Popup boks på mobilen er ikke godt for din SEO

Google har fokus på brugervenlighed - og en popup boks kan være alt andet end venlig Google slår ned på popup boks på mobil og tablet Fra 10 januar 2017 straffes hjemmesider, som har en popup boks i mobilvisnings layoutet. Grunden er ganske enkelt, at sider med en...

10 overskuelige skridt til effektiv søgeoptimering

Gør-det-selv søgeoptimering De vigtigste elementer i søgeoptimering er heldigvis også noget, som du selv har kontrol med. Der har gennem årene været forsøgt mange tricks og genveje til at komme i top hos søgemaskinerne. Det er min oplevelse, at Google ser på...

Hvordan jeg blev fan af Simplero til online salg

Billeder i WordPress må IKKE være for store!! Der er en detalje, som jeg oplever at rigtig mange WordPress indehavere glemmer at forholde sig til - nemlig størrelsen på billeder i WordPress. Både billeder inde på selve hjemmesiden og i billeder i mediebiblioteket....

Hjemmesiden bruger cookies. Du skal acceptere dette, for at få den bedste oplevelse på mine sider. Mere info

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er sat til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse gennem siderne. at optimere brugerens oplevelse af sitet og for at generere webstatistik. Ingen personlige oplysninger bliver gemt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside ved at klikke på "accepter" nedenfor, samtykker du i dette.

PS: Denne meddelelse skal være på siden ifølge en cookie lov fra EU

Luk