Jeg er i min krea-hule og laver WordPress kursus til dig

Jeg er godt i gang med at optage videoer til mit Basis WordPress kursus for kreative selvstændige

Jeg har i en periode dedikeret tre hele arbejdsdage om ugen til projektet. Jeg kan lave en lektion eller to om dagen, og jeg har efterhånden erfaret, hvor stort fokus det kræver og hvor meget overblik, jeg er nødt til at have, for at det bliver overskueligt for dig, som skal bruge sådan et kursus.

Det er heldigvis også sjovt. Jeg lærer en masse og har virkelig brug for BÅDE at være struktureret, organiseret, målrettet og klar – og samtidig har jeg stor brug for at blive ved med at mærke min kreativitet, min intuition og min åbenhed.

Det kreative, feminine space er der, hvor jeg skaber web designs og hjemmesider, og jeg elsker jo det space – som er hele grundlaget for min business og min måde at arbejde med WordPress projekter på. Jeg starter med at tune ind, og gå i flow.

Teknikken hjælper mig og jeg ved, hvordan jeg skal bruge den, men det er kreativiteten, som styrer processen.

Modul 1, lektion 3: Basis WordPress tema

I dag optager jeg den første video om WordPress tema til modul 1 på kurset. Denne lektion viser dig alt om det fundamentale omkring et WordPress tema. Du lærer hvad et tema er for noget, hvad det betyder for hele hjemmesiden, hvordan du bruger det og hvordan du ændrer i det. Jeg kommer også ind på,  hvilke begrænsninger du sandsynligvis render ind i omkring design og opsætning og hvordan du kan komme videre.

Hele modul 2 på kursusforløbet “Bliv Selvkørende i WordPress” kommer til at handle om tema og design og branding. Der går vi dybere og bliver kreative, sådan virkelig meget. Det glæder jeg mig meget til, – men indtil videre går det super fint, og fundamentet er helt uundværligt, så jeg ved, at alle på kurset ved, hvad jeg snakker om, når vi kommer til det mere avancerede design.

Fra WordPress kursus videoen om basis WordPress tema

Vil du starte med et mindre basis WordPress kursus?

Jeg ved, at der er mange kreative selvstændige,  som syns alt det med hjemmeside virker en smule overvældende. Måske vil du hellere starte op stille og roligt og lære det fundamentale først.

Derfor har jeg lavet det sådan, at du kan du få adgang modul 1 fra “Bliv Selvkørende i WordPress” som selvstændigt modul, uden at binde dig til hele forløbet.

Modul 1 giver dig alt den grundlæggende viden om WordPress, som du har brug for til enten at vedligeholde din nuværende WordPress hjemmeside eller starte op fra bunden og få en god basis hjemmeside sat op.

Jeg kan næsten ikke vente med at dele al min WordPress erfaring med dig…….

 

Tjekker du størrelsen på dine billeder i WordPress?

Billeder i WordPress må IKKE være for store!! Der er en detalje, som jeg oplever at rigtig mange WordPress indehavere glemmer at forholde sig til - nemlig størrelsen på billeder i WordPress. Både billeder inde på selve hjemmesiden og i billeder i mediebiblioteket....
Læs

SSL certifikat til din WordPress hjemmeside

Hvorfor skal jeg nu have SSL certifikat? De nyeste anbefalinger fra Google handler om sikkerhed med SSL certifikat. SSL certifikatet gør det muligt at skifte fra http://dinhjemmeside.dk til https://dinhjemmeside.dk. I den forbindelse kan du slå to fluer med et smæk:...
Læs

Popup boks på mobilen er ikke godt for din SEO

Google har fokus på brugervenlighed - og en popup boks kan være alt andet end venlig Google slår ned på popup boks på mobil og tablet Fra 10 januar 2017 straffes hjemmesider, som har en popup boks i mobilvisnings layoutet. Grunden er ganske enkelt, at sider med en...
Læs

10 overskuelige skridt til effektiv søgeoptimering

Gør-det-selv søgeoptimering De vigtigste elementer i søgeoptimering er heldigvis også noget, som du selv har kontrol med. Der har gennem årene været forsøgt mange tricks og genveje til at komme i top hos søgemaskinerne. Det er min oplevelse, at Google ser på...
Læs

Hvordan jeg blev fan af Simplero til online salg

Mødet med Simplero´s "far" Jeg mødte Calvin Correli, udvikler og idemand på Simplero, første gang i efteråret 2010, hvor vi begge var med på et længere kursusforløb med fokus på spiritualitet i praksis. Jeg husker, hvordan Calvin i en pause fortalte lidt om, at han...
Læs

Fra min WordPress kursus skabelses hule

Jeg er i min krea-hule og laver WordPress kursus til dig Jeg er godt i gang med at optage videoer til mit Basis WordPress kursus for kreative selvstændige Jeg har i en periode dedikeret tre hele arbejdsdage om ugen til projektet. Jeg kan lave en lektion eller to om...
Læs

Call-to-action knapper på din hjemmeside

Din hjemmeside er sandsynligvis det sted, hvor du præsenterer dig selv, din business, dine ydelser og dine produkter. Hjemmesiden præsenterer dit brand, din energi, dit bidrag til verden. I bund og grund er formålet med hjemmesiden at formidle dine produkter og...
Læs

Udvidelser og plugins til WordPress

Nyttige, praktiske og uundværlige tilføjelser til basis hjemmesiden. Du kan udvide din WordPress hjemmeside eller blog med masser af spændende funktioner. Plugins er tilføjelser, som er udviklet til WordPress. Der findes masser af gratis plugins som løser mindre...
Læs

Genbrugsfabrikken

GENBRUGSFABRIKKEN.DK er Gitte Lacarrieres nyeste projekt,  som skal inspirere til genbrug og upcycling. Hjemmesiden er en integreret webshop, hvor man kan købe online produkter. Gittes første hjemmeside ligger på lacarriere.dk og da denne hjemmeside i 2015 fik et løft...
Læs

Træk dine Instagram billeder ind på din WordPress hjemmeside

https://youtu.be/rFjCTIDV8Kg Jeg er blevet vild med Instagram, som jeg ser som en levende og smuk billed-blog for alle os, som elsker det visuelle og som gerne vil dele livets - og virksomhedens - små daglige oplevelser. Hvis du har en WordPress hjemmeside, kan du...
Læs