Mødet med Simplero´s “far”

Jeg mødte Calvin Correli, udvikler og idemand på Simplero, første gang i efteråret 2010, hvor vi begge var med på et længere kursusforløb med fokus på spiritualitet i praksis. Jeg husker, hvordan Calvin i en pause fortalte lidt om, at han var i gang med at udvikle et system, hvor man kunne sælge sine online produkter på en ny og spændende måde.

Det var nyt, det var anderledes, det lød interessant for en som mig, som ellers rodede en del med at få sat forskellige systemer sammen, så jeg selv og mine kunder kunne sælge deres produkter og ydelser online. Jeg spurgte om han ville fortælle mere, og jeg syns jo, at det lød vildt godt.

Calvin kaldte dengang sit system for Zenbilling. I starten var der, så vidt jeg husker, mest fokus på betalingen for kurser på en let måde, og på medlemssider, hvor man kunne lave et online forum til sine kursister. Det var før de lukkede Facebook grupper blev populære som “forum” tilføjelse til online kurser og forløb.

Jeg har fulgt Simplero siden starten

Jeg har siden fulgt Simplero, både med mit eget salg og gennem en stor del af mine webdesign kunder. Jeg har oplevet, hvordan Simplero har udviklet sig fra et lille, men powerfuldt system med relativt begrænsede muligheder, til det veludviklede produkt, som det er i dag. Jeg ved, at mange syns at prisen er lidt høj – det er det, jeg ofte hører nystartede selvstændige sige  Og ja, det er relativt mange penge at give ud i starten, indtil indsatsen betynder at bære frugt og produkterne skaber omsætning.

Men jeg ved også, hvad det koster at sætte et alternativt salgssystem op med medlemssider, automatiske emails, betalingsløsninger, produktsider, salgssider og tilmeldingsbokse, for ikke at tale om affiliate/partner system og teknisk support. Det koster både penge – til udviklerne af de forskellige WordPress plugins – og det koster temmelig mange webdesign timer at sætte noget tilsvarende op inde på en almindelig WordPress hjemmeside.

Jeg har opsat en del WordPress shops med salg online produkter. Faktisk har jeg i flere år arbejdet på at give mine kunder et alternativ til Simplero, når de ønskede noget billigere eller ikke havde brug for de mange funktioner, som man jo betaler for i Simplero.

Jeg kan stadig sagtens sætte en velfungerende WooCommerce shop op med lukkede medlemssider, emails til kunder, online produkter, affiliate system og det hele. Men her på det sidste har jeg oplevet, at det faktisk ikke rigtig kan betale sig længere, både fordi udviklerne af de nødvendige WordPress plugins har sat prisen op på deres produkter, og fordi Simplero hele tiden bliver bedre og bedre.

Hvilket shop og medlemsside system du skal vælge kan være vældig komplekst at afgøre. Jeg får ofte spørgsmålet: Hvad skal jeg vælge? WordPress shop, Simplero eller Easyme?

Jeg har ikke noget entydigt svar, og det tager noget research tid at finde frem til den bedste løsning. Alternativt skal du vælge med hjertet. Hvor vil du helst være? Hvad føles rigtigt? Spørg dine spirituelle guides eller din indre stemme, og stol på de svar, du modtager.

Begrænsninger er blevet afløst af muligheder

I starten, da jeg lærte Simplero at kende, var det  en stor udfordring for min visuelle webdesigner del, at der var meget begrænsede muligheder for at sætte sine produkter og medlemssider kreativt op ved produkter og salgsforløb i Simplero.

Dette er blevet væsentligt forbedret de sidste par år. Endelig føler jeg mig fri til at føre brand og visuel identitet videre, og du kan sætte det op, så dine kunderne føler sig hjemme, når de bevæger sig fra din WordPress hjemmeside over til dit salg og til medlemssider, og over til Simplero, hvor de både færdiggør købsprocessen og henter deres produkter.

NOTE: Dagen efter, at jeg skrev dette indlæg, fik jeg en mail fra Calvin om, at de nu har lavet en masse mere ved det grafiske i Simplero, så man kan vælge temaer. Jeg er SPÆNDT 🙂

Branded medlemsside i Simplero - enkelt og overskueligt

Jeg har sat min Simplero medlemsside – som hedder et Space – op med mine brand farver og banner, så kursisterne med det samme ved, at de er landet det rigtige sted.

En anden væsentlig ting, man får med i Simplero, og som man skal betale ekstra for andre steder, f.eks. i det populære MailChimp,  er muligheden for at lægge automatiske emails ind. Det er sådan nogle emails, som sendes til kunden efter tilmelding eller efter køb af et vilkårligt produkt. Det hedder autoresponders og er super godt til at holde kontakten med kunden og til at give hende flere gode tilbud og informationer. Her får man virkelig mange muligheder i Simplero.

Se alle features i Simplero her

Det får du i Simplero:

 • Simplero kontrolpanel - dashboard

  Let og problemfrit salg af kurser og online produkter

 • Lister til nyhedsbreve
 • Mulighed for at skrive til kunder, som har købt et bestemt produkt
 • Autoresponders efter tilmelding til nyhedsbrev
 • Genialt system til priser, som gør det let at lave kampagnepriser, rabatkuponer, hemmelige priser og gratis links til et produkt
 • Landing pages
 • Tilmeldingsbokse og salgssider med tekst + tilmeldingsboks
 • Medlemssider som er fleksible og overskuelige
 • Mulighed for at lave forum ved medlemssider
 • Godt overblik over både salg, kunder og produkter
 • Nem integration med dankort, Stripe og PayPal
 • Automatiske emails, beskeder og andre handliger, som sættes op individuelt. En vældig god mulighed, kun fantasien sætter grænser
 • Affiliate system til partnersalg
 • Nærværende og hurtig support
 • En god og opløftende stemning, en rar energi og ikke mindst inspirerende mails fra Calvin.

Se priser og start med en gratis Simplero konto her – bare klik på “get started”, du betaler først, når du aktiverer din konto.

Du kan sagtens få disse funktioner på andre måder, og hvis du kun har brug for medlemssiden eller bare har et enkelt eller to online produkter, er det måske lidt overkill at bruge Simplero, som er lidt af en Rolls Royce indenfor online salg og som online kursus platform.

Du kan for eksempel sætte det op i WordPress med WooCommerce og diverse plugins, alt efter hvad du har gang i. Eller du kan bruge Easyme, som har en mere enkel udgave til salg af de online kurser, til en billigere pris, og så har Easyme også et super fint online booking modul.

Det vil jeg skrive mere om i et kommende indlæg. 

Info om partnerlinks
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at indholdet indeholder partnerlinks. Det koster dig ikke ekstra og jeg håber at du vil bruge mine links, tak. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv kan stå inde for ?

Begynder guide til WordPress plugins

Er du ny i forhold til WordPress? Så kan denne begynder guide til WordPress plugins hjælpe dig på vej. Du har måske mødt begrebet " WordPress plugins" og undret dig over, hvad det er for noget. Kort fortalt er et plugin et redskab eller en tilføjelse, som du kan lægge...

Billedstørrelser på hjemmesiden – igen igen

Udfordring: Billedstørrelser på banner billede I går blev jeg kontaktet af en hjemmeside ejer, som havde problemer med at få sin header på hjemmesiden til at se godt ud. Hun havde et tema med et banner i fuld bredde (som fylder hele skærmens bredde) og hun brugte et...

Divi: Det kreative WordPress tema

Du får frihed til at designe dine WordPress sider med Divi temaet Hvis du har en WordPress hjemmeside er du sikkert også bekendt med udfordringen med at tilpasse et WordPress tema, så din hjemmeside bliver, som du gerne vil have den. Hvis du køber et flot tema og...

Udvalgt billede i WordPress – her er tips

Dette indlæg handler om det, som hedder et udvalgt billede i WordPress. Måske tænker du, at udvalgte billeder kun er for bloggere, men faktisk er det også en god ide at bruge disse billeder på dine vigtigste sider på hjemmesiden. Måske ved du slet ikke, hvad jeg...

Sådan får du gratis hjælp til hjemmesiden

For mig er påsken en kærkommen mini-ferie fra hjemmesiden og fra skærmen, som giver mig tid til at stikke fingeren i jorden, mærke naturens kraft, så en masse frø og luge det ukrudt væk, som ellers overtager de bede, som jeg vil fylde med smukke blomster og...

Tjekker du størrelsen på dine billeder i WordPress?

Billeder i WordPress må IKKE være for store!! Der er en detalje, som jeg oplever at rigtig mange WordPress indehavere glemmer at forholde sig til - nemlig størrelsen på billeder i WordPress. Både billeder inde på selve hjemmesiden og i billeder i mediebiblioteket....

SSL certifikat til din WordPress hjemmeside

Hvorfor skal jeg nu have SSL certifikat? De nyeste anbefalinger fra Google handler om sikkerhed med SSL certifikat. SSL certifikatet gør det muligt at skifte fra http://dinhjemmeside.dk til https://dinhjemmeside.dk. I den forbindelse kan du slå to fluer med et smæk:...

Popup boks på mobilen er ikke godt for din SEO

Google har fokus på brugervenlighed - og en popup boks kan være alt andet end venlig Google slår ned på popup boks på mobil og tablet Fra 10 januar 2017 straffes hjemmesider, som har en popup boks i mobilvisnings layoutet. Grunden er ganske enkelt, at sider med en...

10 overskuelige skridt til effektiv søgeoptimering

Gør-det-selv søgeoptimering De vigtigste elementer i søgeoptimering er heldigvis også noget, som du selv har kontrol med. Der har gennem årene været forsøgt mange tricks og genveje til at komme i top hos søgemaskinerne. Det er min oplevelse, at Google ser på...

Hvordan jeg blev fan af Simplero til online salg

Mødet med Simplero´s "far" Jeg mødte Calvin Correli, udvikler og idemand på Simplero, første gang i efteråret 2010, hvor vi begge var med på et længere kursusforløb med fokus på spiritualitet i praksis. Jeg husker, hvordan Calvin i en pause fortalte lidt om, at han...
simplero

Hjemmesiden bruger cookies. Du skal acceptere dette, for at få den bedste oplevelse på mine sider. Mere info

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er sat til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse gennem siderne. at optimere brugerens oplevelse af sitet og for at generere webstatistik. Ingen personlige oplysninger bliver gemt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside ved at klikke på "accepter" nedenfor, samtykker du i dette.

PS: Denne meddelelse skal være på siden ifølge en cookie lov fra EU

Luk