Priser

Personlig hjemmeside design pakke

Alle hjemmeside opgaver er forskellige. Derfor kan jeg ikke tilbyde faste priser på hjemmesider.

For at finde den rigtige hjemmesideløsning til dig, starter vi ud med et online møde via Skype eller telefon, så jeg kan lære dig lidt at kende og høre om dit projekt, dit budget og dine visioner og drømme.

På baggrund af dette indledende møde kan jeg rådgive dig omkring de elementer, som vi kan anvende for at få din hjemmeside til at passe til både dine ønsker og dit budget.

Hvis vi bliver enige om et samarbejde,  får du en prisramme og en aftale om, hvad du får med i din personlige hjemmeside design pakke. Du kan sætte et max på, hvad hjemmesiden må koste, og jeg vil altid sige til, hvis nogle af dine ønsker af en eller anden grund tager uforholdsmæssigt lang tid i forhold til dit budget og vores aftale.

Vi kommunikerer undervejs i processen, hvor din hjemmeside bliver skabt, og det er en vigtig del af hele processen, at du er med ind over undervejs.

Hjemmeside afregning

Hjemmeside opgaver afregnes med klippekort. Du kan starte med et 5 timers klippekort til 640 kr + moms/time og få en slutregning på resten af timerne. Hvis dit projekt ligger i den store pakke, altså over 20 timer, kan du spare ekstra 10% på timeprisen ved at starte med et klippekortet på 20 timer.

Køb dit 5 timers klippekort her Køb dit 20 timers klippekort her

Mindre opgaver

Har du brug for min hjælp til løbende ændringer, opdateringer eller nye elementer på hjemmesiden?

Så kan du købe et af mine populære klippekort, som giver dig et antal timer som du kan bruge, når du har behov for hjælp til noget med hjemmesiden.

Jeg tager normalt kun løse opgaver ind igennem klippekort-ordningen. Du kan derfor kun booke mig til mindre opgaver, når du køber et klippekort. Til gengæld udløber timerne ikke, så du kan gemme resten af klippene til senere, hvis din første opgave ikke udnytter alle timerne.

Timepris på klippekort: 640 kr + moms.

Et klippekort på 5 timer til sparring og løse opgaver koster 3200 kr + moms. (20 % rabat i forhold til normal timepris).

Køb dit 5 timers klippekort her

Et klippekort på 20 timer til sparring og løse opgaver koster 11.520 kr + moms.  Du sparer 10% ekstra Køb dit 20 timers klippekort her

I særlige tilfælde tager jeg små, korte opgaver ind (1-2 timer), her er timeprisen 800 kr + moms.

 

Her har du et overblik over, hvor forskellige løsninger ligger, rent prismæssigt.

Alle priser er eksklusive 25% moms

Læs mere om WordPress hjemmesider her og om Opstart Design her