Personligt designet WordPress site

Nå hjemmeside skal afspejle dig, din business og sjælen i det, du formidler, og du vil have en unik opsætning, skal du vælge et helt personligt designet WordPress tema.

Sådan en WordPress hjemmeside bliver skræddersyet til dig – og det koster sikkert mindre end du tror. Den metode jeg bruger gør det muligt at lave et site, som er super fleksibelt og med stor design frihed uden at skulle kode alt fra bunden.

Sådan skabes Feng Shui Webdesigns

Tema design omfatter både den praktiske struktur på siderne og det visuelle udtryk. Opbygning af dit site sker i en proces, hvor du får mulighed for at komme med feedback undervejs, så det bliver et samarbejde og hvor sitet skabes skridt for skridt.

Jeg arbejder ikke med firkantede planer, men i en kreativ og intuitiv proces ud fra en fleksibel struktur, hvilket giver dig et resultat som virkelig er skræddersyet ud fra din energi og dit koncept.

Inden du beslutter dig for et personligt designet site, tager vi en snak på telefon eller Skype. Her får jeg får en god fornemmelse af, hvem du er og hvad du formidler og får klarhed over dine ønsker til design, opsætning og indhold og du får mulighed for at mærke efter, om jeg er den rigtige webdesigner for dig.

Vi indleder et energimæssigt samarbejde, hvor jeg laver den største del af arbejdet, men hvor din medvirken er essentiel, da den giver mig mulighed for at rette til og tune ind på dig.

Et personligt designet WordPress site kan INDEHOLDE:

 • Integration med Facebook og andre sociale medier inkl. flotte knapper
 • Blog med opsætning som fremhæver indlæggene på en helt unik måde og
 • Facebook kommentarer ved blogindlæg
 • Nyhedsbrev opsætning med formularer og integration på hjemmesiden (MailChimp eller Simplero) efter ønske
 • Specielt designet forside med fx et unikt banner eller et slideshow
 • Indholdsbokse hvor som helst i designet
 • Slideshow til fotos, video eller produkter
 • Individuel header på siderne
 • Landing pages som sælger dine produkter
 • Enkle grafiske elementer
 • Webshop design og opsætning
 • Kontaktside med formular

Design detaljer

På det personligt designede site er der frihed til at strukturere indholdet med header, sidebokse og andre områder til indhold i helt unikke opsætninger.

Hele hjemmesidens design skabes med de muligheder og den værktøjskasse, som kan integreres med Divi builder og det valgte tema. Jeg skal spare dig for de tekniske detaljer – men resultatet bliver unikt og jeg afleverer aldrig et projekt, før kunden er glad og tilfreds.

NB: Hvis du ønsker mere detaljeret grafik til banner og detaljer kan jeg anbefale dig at kontakte en grafiker, og jeg giver gerne en anbefaling, hvis du er interesseret.

Se referencer her

Tilføjelser

Det personligt designede site indeholder naturligvis installation af WordPress på dit webhotel og tilpasning af kontrolpanelet så det passer til dit projekt samt

 • SEO løsning som giver dig gode odds på Google
 • Google Analytics integration
 • Basis tilføjelser som jeg har god erfaring med og som gør dit system toptunet og let at bruge.
 • Premium tilføjelser efter behov

Priser og tilbud

Du får en vejledende pris på dit projekt som sættes ud fra de konkrete elementer (som dem fra ovenstående liste), som du vil have med.

Hvis projektet undervejs overskrider den ramme, som ligger i det vejledende tilbud, vil prisen blive højere.*

Prisen på et personligt designet site ligger typisk mellem 7.000 kr og 15.000 kr + moms

* Erfaringsmæssigt kan det være svært at beskrive nøjagtigt, hvad der ligger i et tilbud, da alle projekter er forskellige og det ofte er mere omfattende at lave små justeringer end man lige kan gennemskue uden kendskab til webdesign. Det kan ske, at der opstår nye ideer, som også lige skal med i pakken, og dette lægges naturligvis oven i den aftalte forventede pris.

Kontakt mig her

WordPress design til Sund & Glad
WordPress design til Mariakaisa og Energy Master Practitioner uddannelsen
WordPress design til akupunktør Annette Løwe
WordPress design til House of Harmony
WordPress design til VJC Dans
WordPress design til May-Bente
WordPress design til Ingrid Ann Watson