Personligt designet WordPress site

Nå hjemmeside skal afspejle dig, din business og sjælen i det, du formidler, og du vil have en unik opsætning, skal du vælge et helt personligt designet WordPress tema.

Sådan en WordPress hjemmeside bliver skræddersyet til dig – og det koster sikkert mindre end du tror. Den metode jeg bruger gør det muligt at lave et site, som er super fleksibelt og med stor design frihed uden at skulle kode alt fra bunden.

WordPress design til Mariakaisa og Energy Master Practitioner uddannelsen
WordPress design til akupunktør Annette Løwe

Sådan skabes Feng Shui Webdesigns

Tema design omfatter både den praktiske struktur på siderne og det visuelle udtryk. Opbygning af dit site sker i en proces, hvor du får mulighed for at komme med feedback undervejs, så det bliver et samarbejde og hvor sitet skabes skridt for skridt.

Jeg arbejder ikke med firkantede planer, men i en kreativ og intuitiv proces ud fra en fleksibel struktur, hvilket giver dig et resultat som virkelig er skræddersyet ud fra din energi og dit koncept.

Inden du beslutter dig for et personligt designet site, tager vi en snak på telefon eller Skype. Her får jeg får en god fornemmelse af, hvem du er og hvad du formidler og får klarhed over dine ønsker til design, opsætning og indhold og du får mulighed for at mærke efter, om jeg er den rigtige webdesigner for dig.

Vi indleder et energimæssigt samarbejde, hvor jeg laver den største del af arbejdet, men hvor din medvirken er essentiel, da den giver mig mulighed for at rette til og tune ind på dig.

WordPress design til VJC Dans
WordPress design til Sund & Glad

Et personligt designet WordPress site kan INDEHOLDE:

 • Integration med Facebook og andre sociale medier inkl. flotte knapper
 • Blog med opsætning som fremhæver indlæggene på en helt unik måde og
 • Facebook kommentarer ved blogindlæg
 • Nyhedsbrev opsætning med formularer og integration på hjemmesiden (MailChimp eller Simplero) efter ønske
 • Specielt designet forside med fx et unikt banner eller et slideshow
 • Indholdsbokse hvor som helst i designet
 • Slideshow til fotos, video eller produkter
 • Individuel header på siderne
 • Landing pages som sælger dine produkter
 • Enkle grafiske elementer
 • Webshop design og opsætning
 • Kontaktside med formular
WordPress design til House of Harmony
WordPress design til May-Bente

Design detaljer

På det personligt designede site er der frihed til at strukturere indholdet med header, sidebokse og andre områder til indhold i helt unikke opsætninger.

Hele hjemmesidens design skabes med de muligheder og den værktøjskasse, som kan integreres med Divi builder og det valgte tema. Jeg skal spare dig for de tekniske detaljer – men resultatet bliver unikt og jeg afleverer aldrig et projekt, før kunden er glad og tilfreds.

Se referencer her

Priser og pakker

Det er mit mål at give dig den bedste service, så du får den hjemmeside, som matcher dine ønsker til en pris, som du kan betale.

Derfor har jeg en række spørgsmål, som du meget gerne må besvare inden vi snakker sammen om indholdet. Disse spørgsmål danner grundlag for vores indledende samtale, hvorefter jeg giver dig en pris på opgaven.

Herunder kan du se de overordnede pakker med eksempel på indhold.

Alle priser er eksklusive 25% moms

Du kan altid få en snak om mulighederne for den helt rigtige hjemmeside til dit projekt. Kontakt mig her.

Jeg har en række spørgsmål, som jeg vil stille dig omkring din nye hjemmeside, og måske du har lyst til at svare på dem med det samme.