Overskuelig start

Personligt WordPress web design fra Feng Shui Webdesign

Nyt design eller redesign

WordPress redesign - WordPress makeover

Har du lyst til at samarbejde?

Personlig 1:1 WordPress hjemmeside dag

WordPress design

Hos mig får du WordPress hjemmeside, som giver de besøgende et tydeligt billede og en klar følelse af, hvem du er og hvad du tilbyder.

En WordPress hjemmeside er let at vedligeholde og enkel at søgeoptimere og den kan udbygges næsten i det uendelige.

Opstart design

Kom i gang til en overkommelig pris. Jeg hjælper dig med at få overblik over, hvad du med fordel kan starte ud med, både i forhold til design og indhold. Målet er en lækker, personlig og enkel hjemmeside som du senere kan udbygge efter behov.

Læs mere op WordPress opstart design her

Personlig WordPress hjemmeside

Mit speciale er at få hjemmesiden til at afspejle sjælen i din business, så design/tema og struktur er overskuelig, lettilgængelig og helt personlig.

Du får et helt unikt og personligt WordPress tema skabt ud fra min skarpe intuition og evne til at fornemme, hvad der skal til for at få din energi udtrykt på hjemmesiden.

Læs mere om personlig WordPress hjemmeside her

Redesign – WordPress makeover

Har du en WordPress hjemmeside eller blog?

Trænger den til en ansigtsløftning? Eller bare frisk, ny energi? Du kan få et helt nyt look uden at miste dine tekster, blogindlæg, plugins og andet indhold.

Læs mere om WordPress redesign her

Hos Feng Shui Webdesign får du et WordPress design med god energi, positive vibrationer og en god følelse, som afspejler dig og gør dig synlig for dem, som har brug for dine ydelser og produkter.

1:1 hjemmeside dag

En dag, som er 100% din, og hvor du får sparring, konkrete ændringer og hjælp omkring det, der er aktuelt for dig omkring hjemmeside.

Vi arbejder med lige præcis det, du har brug for.  Processen er et samarbejde mellem dig og mig, hvor du primært arbejder på indholdet imens jeg ændrer design og opsætning på din hjemmeside, der hvor det er aktuelt. Det kan være salgsside, nyt layout på enkelte sider, nye tiltag, undervisning i brug af hjemmesiden eller et mix. Indholdet på dagen aftales nærmere i forvejen.

Læs mere om 1:1 WordPress hjemmeside dag her

Få gratis SEO tips og WordPress startup guide
Få gratis SEO tips og WordPress startup guide