Glade kunder med flotte hjemmesider

Divi Child Theme ekspert

Mit speciale er et personligt designt Divi Child Theme til hver kunde.

Et Divi Child Theme er WordPress designs som er bygget i temaet Divi, og rettet til, så det matcher kundens ønsker, energi og business.

Nyt mobilvenligt WordPress layout til ernæringsterapeut Karen Nørby med personligt Child Theme design i Divi temaet.

Lækker WordPress hjemmeside til Inuacare Wellness med personligt Child Theme i Divi WordPress tema.

Fristende blog design til Sund 6v Glad  med personligt Child Theme design til Extra temaet fra Elegant Themes.

WordPress hjemmeside til yogahuset House of Harmony i Aarhus, designet i Headway WordPress temaet.

Min gamle hjemmeside var ikke mobil- og tabletvenlig og trængte generelt til en fornyelse.

Der er rigtig mange, som kan sætte hjemmesider op, og jeg ledte i junglen efter den helt rigtig samarbejdspartner.

Jeg blev ved med at vende tilbage til Joyann, fordi hun havde erfaring, lavede nogle pæne ting, kendte til shopløsninger, nyhedsbreve, søgeoptimering og var rimelig i pris.

Jeg kom ikke til at fortryde mit valg. Joyann er rolig, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun arbejder også hurtigt og effektivt samtidig med, at hun er grundig.

Joyann kommer helt sikkert til at hjælpe mig fremover med opgaver i min shop og på min hjemmeside, som ligger udover mine kompetencer.

Karen Nørby

Ernæringsterapeut

Hjemmeside til Silke Akupunktur med enkle og overskuelige rammer – skabt som personligt Divi Child Theme

WordPress redesign med personligt designet, mobilvenligt Divi Child Teme  til akupunktør og terapeut Hannah van de Veer, Valby

Ny flot hjemmeside til Klinik Uglebjerg i Varde – med personligt designet Divi Child Theme

Ny Livsstil i Otterup får et friskt WordPress layout hver 2.-3. år. Den sidste her er fra maj 2017 og er skabt som personligt Divi Child Theme.

Der  var ikke to sekunders tvivl, da jeg tog kontakt til Joyann, at hun var kvinden der kunne få min hjemmeside og en blog til at stråle.

Og det gjorde hun, vi havde et super godt samarbejde og Joyann er god til at forklare, selv en teknik idiot som jeg, forstod meningen, for det blev talt i et nemt forståeligt sprog.

Jeg er så glad for min nye side og min blog. Der er kommet store roser fra nær og fjern.

Lisbeth Holm

Akupunktør, Silke Akupunktur

WordPress hjemmeside med mobilvenlighed til akupunktør Annette Løwe, designet i Headway drag-and-drop tema.

Enkel og overskuelig WordPress hjemmeside, båret af smukke fotos,  til terapeut Mette Othilde Møller i Aarhus

Dansende og glædesfyldt WordPress design til VJC Dans i Hillerød

Hjemmeside portal til den smukke ø i Kattegat, Anholt

Jeg er bare så glad for det nye design på hjemmesiden, tak for det.

Birgit Kannegaard

Kostvejleder og livsstilsekspert, Ny Livsstil

Læs mere om WordPress redesign

Du kan også selv lave WordPress design med Divi fra Elegant Themes:

WordPress redesign i det mobilvenlige og fleksible DIVI WordPress tema – og personligt Divi Child Theme –  til The Heart Smiles i Aabenraa.

Webdesign og opsætning af webshop med Simplero til May-Bente Høiland-Lode, Norges førende coach

WordPress hjemmeside med Divi Child Theme til Hellefisken på Anholt – nu kan man bestille sine fisk online hos Helle Rossen

Ny mobilvenlig hjemmeside i WordPress afløser den forældede hjemmeside model fra 2009 hos Halskenbjerg Blåbær. Jeg har skabt et personligt Divi Child Theme til formålet.

WordPress hjemmeside til Anholt Gartneri – nu behøver man ikke tage til Anholt for at se alle de flotte varer hos Lotte

Ny mobilvenlig hjemmeside i WordPress til Anholt Bed & Breakfast – et besøg værd 🙂

Flere referencer

Anne Galán Coaching og rådgivning

Allerede ved første samtale følte jeg mig i trygge hænder, da Joyann formår at tale i helt almindeligt sprog og forklare processerne, så det er nemt at forstå. Joyann arbejder meget professionelt, og mange gange gennem processen oplevede jeg, at hun kom frem til nogle løsninger, som i den grad forfinede hjemmesidernes funktion og udseende.

Tillid, tryghed, professionel, dybt engagement er nogle af de ord, der udtrykker samarbejdet med Joyann .
Anne Galán

Blog og hjemmeside, Hverdagsboost.dk

“Tak for hjælpen omkring min hjemmeside, fordi du har taget mig og min idé alvorligt og støttet og forstået mig, som jeg er. Du har vilde evner og det er så dejligt, at du følger dit hjerte og gør hvad du er bedst til – til stor inspiration!”
Maria

Ny WordPress hjemmeside med webshop

“Før jeg besluttede mig for at hyre Joyann til at lave min hjemmeside har den været hos et andet og større firma. Jeg betalte en stor årlig sum og følte ikke at jeg fik nogen service jeg kunne bruge til noget. Jeg synes stort set at det var mange penge for ingenting.

Jeg er ovenud begejstret for min nye hjemmeside. Jeg kan fortsætte med at opdatere og sætte ting ind på siden selvom jeg ikke har det fjerneste begreb om teknik og computere. Det er bare legende let, og det er Joyanns fortjeneste. Ord som kendetegner samarbejdet er tillid, tryghed og hurtig responstid.”
Anita Broberg-Jepsen

Ny hjemmeside med nyhedsbrev

“Jeg er helt høj og rigtig glad. Mit netværk siger, at siden fuldstændig spejler mig, så du må være ret god til at lytte og fornemme dig frem til, hvem mennesket bag hjemmesiden er, når du skal etablere noget nyt”
Joan Pedersen

Divablog og Dortelytje.com

Joyann – tillad mig at skamrose dig! TAK for en FABULOUS, nærværende, rolig, kompetent, lækker håndtering af mit nye site! Du er for cool! Du ka’ dit sh*t! You ROCK!
Dorte Lytje

Redesign af WordPress

“Jeg synes, siden er vild flot! – Og er virkelig glad for den. Det er faktisk sådan jeg gerne har villet have min hjemmeside skulle se ud, når jeg har haft (indre) billeder af den. Det er utrolig godt ramt!”
Mie Glud Pedersen

Ny WordPress hjemmeside:

”Du skal vide, at jeg synes din hjælp har været alle pengene værd. Det har været et rigtig fint samarbejde, vi har haft, så jeg er glad for både processen og resultatet. Begge dele er vigtige for mig. Tak for det.
Lise-Lotte Rudniak

WordPress løsning med det hele + galleri og kalender

“Det har været en fornøjelse at arbejde med Joyann omkring opsætningen af min hjemmeside. Jeg har på en nem, hurtig og nydelsesfuld måde fået alle mine ønsker opfyldt omkring hvad den skulle indeholde. Jeg er rigtig glad for energien i den.
Venlig hilsen Anita Sofia Jensen

Hjemmeside til min nye blog

Joyann har et godt blik for, hvad der fungerer og hun er skarp med farver og design. Samtidig er hun virkelig en fornøjelse at samarbejde med. Hos Joyann får du professionel web hjælp på en meget ikke-nørdet måde. Jeg anbefaler hende til alle.”
Med kærlig hilsen Birgitte Hansen

Support til Ianneia Meldgaard

De værdier, der kendetegnede vores samarbejder er: Hurtig, effektiv, kompetent, pædagogisk (ift forklaringer på at gøre det selv), positiv, lyttende, open-minded, god til co-creation (altså sparring) …
Ianneia Meldgaard

“Endelig en webmaster der forstår mig.”

Gitte Hovmand Hansen