Du får frihed til at designe dine WordPress sider med Divi temaet

Hvis du har en WordPress hjemmeside er du sikkert også bekendt med udfordringen med at tilpasse et WordPress tema, så din hjemmeside bliver, som du gerne vil have den.

Hvis du køber et flot tema og installerer det på din hjemmeside, er det som regel rigtig svært at få det indstillet, og det kommer aldrig til at se ud, som du ønsker eller forventer. De fleste WordPress temaer er temmelig låste, man kan ikke ændre ret meget selv.

Et WordPress tema med Side Bygger er vejen frem

Heldigvis går udviklingen stærkt, og temaer med en såkaldt “Page Builder” vinder mere og mere frem. En Page Builder – side bygger – giver dig redskaber til selv at bestemme meget mere af layoutet på hjemmesiden.

Hvis du selv vil bestemme og har lyst til at være kreativ omkring din hjemmeside, er et Page Builder tema et oplagt valg.

Der er forskellige gode muligheder på markedet: Beaver Builder, Enfold, Pagelines, Divi for bare at nævne nogle af dem, jeg har testet af. Der findes også Page Builder plugins, som fx Thrive Content Builder, Divi Builder og Site Origin´s page builder.

Med et Page Builder plugin får du mere frihed til at bygge dine sider i WordPress med byggeren, og de kan integreres med dit nuværende tema.

Divi WordPress tema i action

Men hvilket tema er det så godt at vælge?

Hvis du gerne vil have det bedste og mest fleksible tema, har jeg et helt enkelt svar: Vælg Divi fra Elegant Themes. Det er jeg i hvert fald blevet totalt forelsket i, og jeg bruger faktisk ikke længere andre temaer til hjemmeside projekter.

Divi har de bedste moduler, den mest intuitive brugerflade, og det skabes af en flok dedikerede og passionerede udviklere, som hele tiden forbedrer produktet. Og så syns jeg bare, at de har en fed energi inde hos Elegant Themes. Det svinger, folk hjælper hinanden, der bliver udviklet ekstra plugins og kurser til Divi – og det er i det hele taget det bedste tema, jeg har haft fingrene i til dato.

Divi byggeren

Derfor vælger jeg Divi og Elegant Themes

Du kan skabe nærmest alt, hvad du kan forestille dig med Divi. Den frihed er i sig selv guld værd.

Jeg har også arbejdet med et andet tema, Headway, hvor jeg havde total frihed, men her kunne mine kunder ikke selv finde rundt i layoutet, så det gav frustrationer for dem, som gerne selv vil ind og være kreative.

Her er Divi genialt, for de fleste almindelige mennesker kan på kort tid lære, hvordan de ændrer i et Divi bygger layout og tilpasser farver, flytter rundt på bokse, ændrer indhold og måske lægger nyt indhold ind, hvis man har energi og lyst til det.

I Divi med Divi (page) Builder har du fuld kontrol over farver, skrifttyper og layout hele vejen fra banner til widgets, blogindlæg, sider, bundtekst samt shop og ekstra projekter. Det er totalt fleksibelt. Divi kommer med 46 forskellige moduler til indhold, for at nævne nogle få:

Call to action bokse, knapper, pristabeller, galleri, billeder, referencer, blog, slideshow, nedtælling og sociale ikoner.

Divi builder modul

Lækkert tema og Side Bygger som pakkeløsning

Divi består af et tema, som kan indstilles med masser af muligheder omkring bl.a. blog, sidedesign, header layout, skrifttyper, farver mm. Dertil kommer Divi byggeren, hvor du kan lave designs til enkelte sider på hjemmesiden.

Når du installerer og bruger Divi temaet kan du vælge at lade mange af dine sider have et enkelt standard layout med menu, logo, indhold, sidebar og footer, hvor du har defineret farver, skrifttyper mm. Og du kan derefter vælge at skabe unikke layouts på for eksempel forside og salgssider med Divi byggeren.

Der er faktisk så mange muligheder med Divi,  at den største udfordring er at begrænse sin begejstring og lave en strategi, før man går i gang med at lege.

Du kan tilføje sektioner med baggrund i dit layout og fylde dem med varierede rækker og kolonner, hvori du lægger dine moduler. Du kan trække rundt med dine indholdsbokse som det passer dig.

Der følger en visuel redigeringsmulighed med, hvor du kan ændre tekst, farver, størrelser, baggrunde og alt det andet DIREKTE på skærmen, hvor du ser din hjemmeside. Altså du kan redigere direkte og se dine ændringer med det samme. Det er super genialt for alle os visuelle og kreative sjæle.

Divi temaet har et 100% mobilvenligt layout og du kan se og ændre dit mobillayout direkte inde i Divi temaet.

Hvis du syns, det er for overvældende at starte helt fra bunden med at bygge et layout til en side på din hjemmeside i Divi Byggeren, kan du tage udgangspunkt i et af de færdige sidedesigns, som følger med Divi.

Se denne lille intro video

Behøver jeg sige mere?

Når du køber licens til Divi temaet får du alle de andre temaer med i købet, som Elegant Themes har udviklet.

Du får også et lækkert popup- og tilmeldingsboks plugin, hvor du let kan lave flotte bokse, som gør det let at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Og du får et unikt plugin til at øge forbindelsen mellem din hjemmeside og dine Social Media konti. Prisen for Divi ligger på $89, hvilket er en god deal for så godt et tema med så mange muligheder.

Mine seneste Divi designs inkluderer bl.a. redesign til Klinik Uglebjerg, Silke Akupunktur, Thisted Tandklinik, Inuacare wellness, Karen Nørby, The Heart Smiles, Halskenbjerg Blåbær og Hannah van de Veer. Du kan se referencer her.

Jeg har også udviklet et online kursus i, hvordan du kommer i gang med Divi: 

Online kursus: I gang med Divi på eksisterende WordPress hjemmeside

i gang med DIVI temaet på eksisterende WordPress hjemmeside

Et kursus hvor jeg giver dig de mest fundamentale Divi tips og tricks, så du får startet på i Divi og knækker koden til, hvordan systemet er bygget op.

Jeg viser dig, hvordan du lægger dine egne farver, skrifter og andre basis designelementer ind i Divi, så du er klar til at designe sider.

Du lærer Divi Byggerens hemmeligheder  at kende, og snart vil du jonglere kreativt med moduler, rækker og sektioner på dine websider.

Du får en håndfuld færdigt designede Divi  Bygger elementer, som du kan lægge ind på din hjemmeside. Du vil selv kunne styre, på hvilke sider du bruger disse moduler, og du kan selv redigere og ændre i dem.

Læs mere om kurset “I gang med Divi på eksisterende WordPress hjemmeside” lige her

Divi WordPress Theme
WordPress plugins begynder guide

Begynder guide til WordPress plugins

Er du ny i forhold til WordPress? Så kan denne begynder guide til WordPress plugins hjælpe dig på vej. Du har måske mødt begrebet " WordPress plugins" og undret dig over, hvad det er for noget. Kort fortalt er et plugin et redskab eller en tilføjelse, som du kan lægge...
Miniguide til billedstørrelser på hjemmesiden

Billedstørrelser på hjemmesiden – igen igen

Udfordring: Billedstørrelser på banner billede I går blev jeg kontaktet af en hjemmeside ejer, som havde problemer med at få sin header på hjemmesiden til at se godt ud. Hun havde et tema med et banner i fuld bredde (som fylder hele skærmens bredde) og hun brugte et...
Divi - det ultimative WordPress tema til kreative selvstændige

Divi: Det kreative WordPress tema

Du får frihed til at designe dine WordPress sider med Divi temaet Hvis du har en WordPress hjemmeside er du sikkert også bekendt med udfordringen med at tilpasse et WordPress tema, så din hjemmeside bliver, som du gerne vil have den. Hvis du køber et flot tema og...
Udvalgt billede i WordPress – her er tips

Udvalgt billede i WordPress – her er tips

Dette indlæg handler om det, som hedder et udvalgt billede i WordPress. Måske tænker du, at udvalgte billeder kun er for bloggere, men faktisk er det også en god ide at bruge disse billeder på dine vigtigste sider på hjemmesiden. Måske ved du slet ikke, hvad jeg...
Gratis hjemmeside hjælp fra den usynlige verden

Sådan får du gratis hjælp til hjemmesiden

For mig er påsken en kærkommen mini-ferie fra hjemmesiden og fra skærmen, som giver mig tid til at stikke fingeren i jorden, mærke naturens kraft, så en masse frø og luge det ukrudt væk, som ellers overtager de bede, som jeg vil fylde med smukke blomster og...
Størrelse på billeder i WordPress er vigtig

Tjekker du størrelsen på dine billeder i WordPress?

Billeder i WordPress må IKKE være for store!! Der er en detalje, som jeg oplever at rigtig mange WordPress indehavere glemmer at forholde sig til - nemlig størrelsen på billeder i WordPress. Både billeder inde på selve hjemmesiden og i billeder i mediebiblioteket....
SSL certifikat til din WordPress hjemmeside

SSL certifikat til din WordPress hjemmeside

Hvorfor skal jeg nu have SSL certifikat? De nyeste anbefalinger fra Google handler om sikkerhed med SSL certifikat. SSL certifikatet gør det muligt at skifte fra http://dinhjemmeside.dk til https://dinhjemmeside.dk. I den forbindelse kan du slå to fluer med et smæk:...
Popup boks på mobil er fortid

Popup boks på mobilen er ikke godt for din SEO

Google har fokus på brugervenlighed - og en popup boks kan være alt andet end venlig Google slår ned på popup boks på mobil og tablet Fra 10 januar 2017 straffes hjemmesider, som har en popup boks i mobilvisnings layoutet. Grunden er ganske enkelt, at sider med en...
10 overskuelige skridt til effektiv søgeoptimering

10 overskuelige skridt til effektiv søgeoptimering

Gør-det-selv søgeoptimering De vigtigste elementer i søgeoptimering er heldigvis også noget, som du selv har kontrol med. Der har gennem årene været forsøgt mange tricks og genveje til at komme i top hos søgemaskinerne. Det er min oplevelse, at Google ser på...
Hvordan jeg blev fan af Simplero

Hvordan jeg blev fan af Simplero til online salg

Mødet med Simplero´s "far" Jeg mødte Calvin Correli, udvikler og idemand på Simplero, første gang i efteråret 2010, hvor vi begge var med på et længere kursusforløb med fokus på spiritualitet i praksis. Jeg husker, hvordan Calvin i en pause fortalte lidt om, at han...

Hjemmesiden bruger cookies. Du skal acceptere dette, for at få den bedste oplevelse på mine sider. Mere info

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er sat til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse gennem siderne. at optimere brugerens oplevelse af sitet og for at generere webstatistik. Ingen personlige oplysninger bliver gemt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside ved at klikke på "accepter" nedenfor, samtykker du i dette.

PS: Denne meddelelse skal være på siden ifølge en cookie lov fra EU

Luk